В Бердянську внаслідок ДТП постраждала малолітня дитина

По матеріалам пресс-службы полиции
02.12.2017 · 16:55 · переглядів - 2426

Водій легкового автомобіля на пішохідному переході скоїв наїзд на мати з дитиною та намагався зникнути з місця події. Свідок аварії затримав правопорушника та передав поліцейським. Відкрито кримінальне провадження.

В Бердянську внаслідок ДТП постраждала малолітня дитина

1 грудня о 16:45 в місті Бердянськ, водій автомобіля «Опель» на пішохідному переході скоїв наїзд на жінку 1978 року народження та її доньку 2013 року народження. Після аварії чоловік намагався зникнути.

Свідком події став водій іншого автомобіля, який зателефонував до поліції, наздогнав та зупинив правопорушника. Поліцейські встановили особу водія. Ним виявився місцевий мешканець 1952 року народження. Транспортний засіб вилучено.

В результаті аварії дитину з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до міської лікарні. Мати дівчинки не постраждала.

Всі обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що поліцейські затримали водія, який на нерегульованому пішохідному переході у місті Гуляйполе збив жінку та зник з місця аварії.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок