Бердянців обурює безкарність за поширення наркотичних речовин

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
06.12.2017 · 09:52 · переглядів - 3048

Мешканці мікрорайону «Ліски» закликали міського голову Володимира Чепурного сприяти у вирішенні проблеми розповсюдження наркотичних речовин в місті.

Бердянців обурює безкарність за поширення наркотичних речовин
На фото наркоманы ищут «закладку» на «Лисках»

Так звані «закладки» наркодиллери роблять безпосередньо поблизу будинків мешканців, у зв'язку з чим останнім доводиться постійно спостерігати під своїми вікнами наркозалежних, які шукають «дозу».

Схема дуже проста — під'їжджає таксі, чоловік залишає пакунок в поштовому ящику, під камінням, на дитячому майданчику чи в іншому місці. Після нього з'являються люди, які шукають цей пакунок. Лайки і погрози постійно лунають під нашими вікнами. Поліція на виклик їде більше години. Про це всі знають, але жодних дій не робиться. Допоможіть вирішити цю проблему, - поскаржились меру мешканці “Лісок”.

Володимир Чепурний повідомив, що за наявної у нього інформації співробітники міськвідділу поліції вживають різноманітні заходи для боротьби із поширенням наркотичних речовин. В силу своїх можливостей, правоохоронцям допомагають комунальні служби.

Чепурной Владимир

Наші співробітники комунальних служб зафарбовують написи на зупинках, якими рекламуються способи отримання наркотиків. Щодня по вівторках керівники поліції доповідають про заходи, які вживаються для боротьби з поширенням наркотиків. Вони працюють, - повідомив Володимир Чепурний.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок