Штрафами у виконкомі спонукають людей укладати договори на вивезення сміття

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
07.12.2017 · 09:49 · переглядів - 1015

Мешканці приватного сектору, підприємці, згідно правил міського благоустрою, мають укладати договори на вивезення твердих побутових відходів. За їх відсутність – адміністративна відповідальність. Серію протоколів з цього приводу розглянули на черговому засіданні адміністративної комісії.

Штрафами у виконкомі спонукають людей укладати договори на вивезення сміття

Стихійні звалища, наряду з безпритульними тваринами, одна з найсерйозніших проблем курортного Бердянська. Лише за минулий тиждень з вулиць міста було вивезено 200 кубометрів сміттєзвалищ. Таку цифру на апаратній нараді при міському голові озвучував заступник директора КП «Бердянськекотранс» Олег Оргієць.

Потенційними утворювачами стихійних звалищ вважаються бердянці, які не мають угоди зі спеціалізованим підприємством з вивезення твердих побутових відходів. Співробітники адміністративного відділу виконкому виявляють таких осіб і направляють протоколи на розгляд адміністративної комісії.

На черговому засіданні комісії розглянули 5 протоколів за відсутність договорів зі спеціалізованою організацією. По трьом з них застосовано максимально можливий розмір штрафу – 1360 гривень, одного правопорушника покарали мінімальною сумою – 340 гривень і ще одного попередили усно. В двох останніх випадках, після складання на них адміністративного протоколу, бердянці уклали договори та сплатили борг, тому до них члени комісії були більш поблажливими.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок