Питання для роздумів. В мерії вагаються, чи карати підприємця за халатність співробітника виконкому?

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
07.12.2017 · 12:21 · переглядів - 2176

Адміністративна комісія з другої спроби не змогла визначитись з протоколом по встановленню тимчасової споруди з відхиленням від схеми на 60 см.

Питання для роздумів. В мерії вагаються, чи карати підприємця за халатність співробітника виконкому?

На засіданні 29-го листопада, підприємець своє правопорушення пояснила наступним чином: відповідно до паспорту прив’язки МАФ мав розміщуватись на водорозбірному колодязі. Щоб не перекривати люк, підприємець відступила від схеми на 60 см. Тобто, в мерії видали повний пакет дозвільних документів на розміщення тимчасової споруди по вул. Грецькій. В схемі розміщення, очевидно, було допущено помилку, оскільки об’єкти торгівлі не можуть розміщуватись на інженерних мережах. Чиновники спробують визначитись з третьої спроби, яке рішення прийняти по даному адміністративному протоколу.

За тиждень, з 29 листопада – по 6 грудня, комісія не вияснила обставин видачі документів з очевидною помилкою. На минулому засіданні було озвучено, що отримати пояснення з відділу архітектури мала сама відповідачка. Варто підкреслити, чиновники, які працюють в одній будівлі, не змогли між собою налагодити контакт для вирішення спірного питання, а в результаті крайньою виявилась підприємець!

На минулому засіданні відповідачці радили знайти спільну мову з головою одного з ОСББ, яке розташовується неподалік тимчасової споруди – до виконкому надійшла скарга на встановлення МАФу. І знову ж таки, представники влади намагаються перекласти відповідальність на підприємця. Всі нюанси про інженерні мережі та відношення мешканців необхідно було узгоджувати до видачі дозвільних документів.

Цей протокол, фактично, перетворився на чергове свідоцтво неспроможності влади налагодити чітку координацію між відділами мерії, а також засвідчив, що дозволи на відкриття МАФу можуть видаватись без врахування інженерних мереж.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок