В Бердянську відбулось одночасно три мітинги

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
09.12.2017 · 12:49 · переглядів - 3580

На площі Єдності, в суботу, відбулось одразу три мітинги. Представники лівих сил мітингували проти високих тарифів, ветерани МВС — проти пенсійної реформи, патріотичні сили — проти діючого режиму Порошенко.

В Бердянську відбулось одночасно три мітинги

Союз радянських офіцерів та Блок лівих сил організували акцію проти тарифів. В своїх виступах ліві критикували нині діючу владу не тільки за економічну ситуацію в країні, а й за військові дії на Донбасі. Свої ключові позиції мітингарі виклали в резолюції.

Заслуговують на увагу вимоги до Президента: “...отбросив все меркантильные интересы сесть за стол мирных переговоров. Хватить убивать граждан Украины с обеих сторон...” - судячи з таких тверджень ця група людей досі не усвідомила, хто має понести відповідальність за військові дії на Донбасі. Що ж, нагадаємо, 5 грудня прокуратура Міжнародного кримінального суду виступила з доповіддю за результатами попереднього розслідування подій в Україні часів Революції Гідності, анексії Криму і початку агресії РФ проти України на Сході. Доповідь містить результати розслідування за період з 1 жовтня 2016 року по 30 листопада 2017 року. У звіті зазначено, що на Донбасі зафіксовано факт існування прямого військового протистояння між збройними силами Російської Федерації і України.

Резолюцію вирішили направити Президенту, Верховній Раді, Кабінету міністрів, Голові ЗОДА, Запорізькій облраді, міському голові і міськраді, в ПАРЕ, ОБСЄ і до Європейського суду з прав людини. Жоден з мітингарів свій підпис під резолюцією не поставив.

Ветерани МВС, які долучились до акції лівих протестували проти пенсійної реформи і вимагали її перегляду для колишніх співробітників силових структур.

Патріотичні сили протестували проти дій нинішнього Президента Петра Порошенко. Патріоти різко засудили протистояння з НАБУ та САП, арешт Саакашвілі, економічний занепад країни.

Всі три мітинги проходили практично одночасно на площі Єдності. За громадським порядком слідкували представники правоохоронних органів. Акції пройшли мирно, без конфліктів.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок