В Бердянську вшановували ліквідаторів Чорнобильської катастрофи

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.12.2017 · 13:31 · переглядів - 766

14 грудня Україна вшановує пам'ять ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. В Бердянську представники влади та громадської організації «Союз Чорнобиль» вшанували пам'ять тих, хто загинув від радіації та відзначили бердяців-ліквідаторів.

В Бердянську вшановували ліквідаторів Чорнобильської катастрофи

Поблизу пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської трагедії представники влади та громадськості вшанували пам'ять загиблих покладанням квітів до пам’ятника. 

В актовій залі Центру дитячо-юнацької творчості відбулась урочиста церемонія нагородження бердяців-ліквідаторів та зустріч з учнівською молоддю міста.

Заступник мера Юлія Дойнова від імені міської влади подякувала бердянцям за їх героїчний подвиг і наголосила, що міська влада робить все можливе для підтримки і розвитку місцевої громадської організації.

Дойнова Юлия

З міського бюджету виділено 126 тисяч гривень на путівки для чорнобильців, один раз на рік компенсуємо проїзд по Україні за рахунок місцевого бюджету. Дякую всім членам громадської організації за вашу активність і громадянську позицію, - відзначила Юлія Дойнова.

Грамотою міського голови нагородили організацію «Союз-Чорнобиль» та її членів. Відзнаки з нагоди Дня ліквідатора підготували і від імені організації її голова Тетяна Коваленко та Юрій Лаєр, якими нагородили своїх колег. Колектив естрадної пісні «Шанс», які на XI загальноукраїнському фестивалі «Чорнобильські мотиви» вибороли почесне друге місце, презентував номер з переможної програми.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок