Антимонопольний комітет зобов'язав Бердянськ провести конкурс на вивезення ТПВ

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.12.2017 · 16:11 · переглядів - 983

На чергову сесію міської ради виноситься проект рішення про оголошення конкурсу на вивезення твердих побутових відходів.

Антимонопольний комітет зобов'язав Бердянськ провести конкурс на вивезення ТПВ

На засідання депутатської комісії з питань архітектури та земельних відносин, заступник міського голови Григорій Горячов озвучив пояснювальну записку до даного проекту рішення. В ній міститься посилання на рішення адміністративної колегії Запорізького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 27 листопада, в якому вказані порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Рішенням сесії пропонується затвердити порядок визначення організації з вивезення твердих побутових відходів з приватного сектору на конкурсній основі. За інформацією Григорія Горячова в Бердянську надають послуги з вивезення ТПВ 5-7 організацій. Між ними і має проводитись конкурс.

Депутат міської ради Володимир Безверхий наголосив, що в конкурсних умовах мають бути прописані чіткі вимоги про стан транспорту, який вивозить сміття і передбачено системний контроль за цими організаціями. Деталі конкурси, на який термін буде укладатись угода — на комісії не уточнювали.

Тарифна політика визначатиметься за географічним принципом у відповідності до норм накопичення побутових відходів того чи іншого мікрорайону. На основі цих даних вираховуватимуться норми накопичення на одну людину і, відповідно, тариф.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок