У мікрорайоні Військове містечко відкрилась оновлена амбулаторія

По матеріалам пресс-службы исполкома
20.12.2017 · 09:59 · переглядів - 1041

Сьогодні, 19 грудня, для мешканців мікрорайону Військове містечко було відкрито нове приміщення амбулаторії по вулиці Кунгурцева, 1.

У мікрорайоні Військове містечко відкрилась оновлена амбулаторія

На відкриття завітав міський голова Володимир Чепурний, депутат міської ради Ігор Варванін та заступник міського голови Юлія Дойнова.

Чепурной Владимир

"У минулому році ми говорили, що вирішимо питання з приміщенням для амбулаторії. Мешканці зверталися до нас з таким проханням, адже амбулаторії сімейного типу не вистачало місця для повноцінної роботи. Ми намагаємося виконувати надані обіцянки поступово у кожному мікрорайоні. Сьогодні ми відкриваємо нову амбулаторію у вашому мікрорайон та бажаю, звичайно, всім мешканцям менше хворіти і приходити до лікаря тільки з профілактичною метою" - звернувся до присутніх міський голова Володимир Чепурний.

Також слова вдячності колегам-депутатам за підтримку ідеї оновлення амбулаторії висловив депутат міської ради Ігор Варванін, і відзначив професійну роботу підрядних організацій, які виконували всі ремонтні роботи. “Хочу особисто від всіх нас подякувати міському голові за відкриття такого важливого соціального об’єкту для мікрорайону. Та користуючись нагодою прошу про вирішення ще одного важливого питання — в нас багато дітей хочуть займатися у гуртках, але приміщення клубу “Сокіл” не вміщає всіх охочих, тож це наступна мета для покрашення життя у Військовому містечку”.

Після урочистого перерізанні стрічки всі охочі мали можливість оглянути нове приміщення амбулаторії. В ході робіт був проведений поточний ремонт всіх приміщень згідно норм, капітальний ремонт системи опалення (було встановлено газове обладнання для опалення приміщень). Тепер сімейний лікар буде вести прийом в окремому кабінеті, також працюватиме кабінет щеплення, фізіотерапевтичний кабінет та денний стаціонар. Амбулаторія оснащена новими меблями, обладнанням та системою охорони приміщення.

Присутні на відкритті мешканці дякували міському голові та депутатам за сучасну амбулаторію та відзначили, що навіть не очікували таких змін і тепер, на їх думку, це повноцінна справжня лікарня. 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 7 травень, вівторок 2024
вчора, 6 травень, понеділок 2024
5 травень, неділя 2024
4 травень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок