Визначені переможці конкурсу на краще новорічне оформлення

По матеріалам пресс-службы исполкома
27.12.2017 · 15:09 · переглядів - 4860

Визначені переможці конкурсу на краще новорічне оформлення об’єктів торгівлі, сфери послуг «Новий рік навколо» на приз міського голови

Визначені переможці конкурсу на краще новорічне оформлення

Третій рік поспіль у нашому місті проходить конкурс на приз міського голови на краще оформлення об'єктів торгівлі, громадського харчування та сфери послуг до новорічно-різдвяних свят "Новий рік навколо". Розпорядженням міського голови була створена конкурсна комісія на чолі із заступником міського голови Ірини Плющій.

У вівторок, 26 грудня, члени комісії оглянули 15 об'єктів та прилеглу до них територію на предмет новорічного оформлення. У цьому році більшість об'єктів торгівлі, громадського харчування та сфери послуг зробили акцент на внутрішньому оздобленні свого закладу. Участь у конкурсі взяли як минулорічні учасники, так і багато нових. Це салон краси "Стрекоза", магазини "Даринка", "Щедра крамниця", торговельний комплекс "АКЗ", ресторани "The Village" та "Жемчужина", готель-ресторан "Арле", культурно-розважальний центр "Дактус", міський Палац спорту, КП "Бердянськекотранс", КП "Центральний ринок", магазин "Бердянський торговий ряд" та кафе "Фрегат", "Мілано" та "Піца Челентано".

А сьогодні, 27 грудня, члени комісії обговорили вчорашній огляд об'єктів та визначили трійку лідерів. Як повідомила на засіданні комісії заступник міського голови Ірина Плющій, розглядається можливість на наступний рік залучити до конкурсу і мешканців міста та підготувати спеціальний приз для тих, хто найкраще оформить своє подвір’я чи прибудинкову територію.

Нагородження учасників конкурсу на приз міського голови на найкраще святкове оформлення вітрин та прилеглої території "Новий рік навколо" відбудеться 29 грудня. 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок