Депутати міськради вимагають врегулювати тарифну політику КП “Міськліфт”

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
28.12.2017 · 16:12 · переглядів - 1232

На позачерговій сесії міської ради депутати від різних політичних сил закликали міську владу та керівництво КП "Міськліфт" врегулювати ситуацію з підвищенням тарифів на утримання ліфтів

Депутати міськради вимагають врегулювати тарифну політику КП “Міськліфт”

Марченко Екатерина

В середньому для одного ОСББ тариф зріс майже на 300%! - обурилась Катерина Марченко. - Якщо раніше за один ліфт у багатоповерховому будинку сплачувалось 400 гривень, то тепер необхідно 1200 на місяць! І це один ліфт. Зрозуміло, що голови ОСББ нездатні забезпечити такий рівень оплати.

За словами заступника мера Григорія Горячова тариф на утримання ліфтів не підіймався 9 років. Мінімальна зарплата, яка була в ньому закладена — 880 гривень! За цей період суттєво зросла вартість на всі види послуг. Однак, Григорій Горячов запевнив, що міська влада шукатиме вихід із ситуації і розгляне можливість зменшення тарифу в економічно допустимих для підприємства межах.

Міський голова Володимир Чепурний повідомив, що близько тридцяти ОСББ готові відмовитись від послуг "Міськліфту" і перейти на обслуговування до приватної організації.

Чепурной Владимир

Якщо в Бердянськ зайде приватне фірма з обслуговування ліфтів і трапляться якісь проблеми, ми не зможемо жодним чином вплинути на ситуацію. Тому, до Нового року ще залишилось два дні, субота у когось також буде робочою, врегулюйте питання. Всі ліфти мають працювати! - резюмував Володимир Чепурний.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок