В Бердянську затримали серійних крадіїв

По матеріалам пресс-службы полиции
02.01.2018 · 15:44 · переглядів - 2024

Працівники поліції викрили зловмисників, які вчиняли крадіжки з магазинів Бердянська. На сьогодні доведена причетність підозрюваних до 27 крадіжок. Триває розслідування.

В Бердянську затримали серійних крадіїв

Працівники кримінальної поліції Бердянського відділу ГУНП в Запорізькій області затримали 37-річного чоловіка та 28-річну жінку, які скоїли серію крадіжок майна з магазинів та торгових центрів. Чоловік раніше вже був неодноразово засуджений за скоєння корисливих злочинів і звільнився із місць позбавлення волі у квітні 2017 року.

На сьогодні доведена причетність підозрюваних до 27 злочинів. Окрім того, у фігурантів працівники поліції вилучили наркотичну речовину.

Наразі стосовно чоловіка обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Щодо спільниці було прийнято рішення про підписку про невиїзд.

Триває розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Найсуворіше покарання за санкціями статей – позбавлення волі на строк до п’яти років.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок