УПСЗН запроваджує електронну систему обслуговування клієнтів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
09.01.2018 · 15:15 · переглядів - 3610

Черги під управлінням праці та соціального захисту населення в Бердянську, при чому в будь-яку пору року, вже не дивують нікого. У виконкомі обіцяють в цьому році запровадити електронну систему обслуговування клієнтів, що сприятиме оперативному опрацюванню звернень

УПСЗН запроваджує електронну систему обслуговування клієнтів

За інформацією заступника міського голови Юлії Дойнової в минулому році весь документообіг було переведено в електронну систему. Таким чином, співробітник УПСЗН може оперативно простежити всі історію звернень та нарахувань субсидій тому чи іншому клієнту. В цьому році, планується запровадити другий етап проекту і запустити електронний кабінет користувача.

В персональному кабінеті користувач послуги може самостійно визначити розмір нарахованої йому субсидії по комунальним послугам. В подальшому планується в цьому ж кабінеті розміщувати інформацію про всі види соціальної допомоги, яку отримує користувач. Персональний кабінет запущено поки що в тестовому режимі, на якому можна зареєструватись через офіційний сайт Бердянської міської ради або за прямим посиланням. 

В цьому році також планується запустити смс розсилку про нарахування субсидій та зміни, які відбуваються з документацією того чи іншого користувача.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок