Інформація від Бердянського міського центру зайнятості

По матеріалам Бердянского городского центра занятости
11.01.2018 · 09:49 · переглядів - 562

Між Бердянським міським центром зайнятості, та Бердянським міськрайонним відділом з питань пробації Міжрегіонального управління Міністерства юстиції України було підписано «Угоду про співпрацю»

Інформація від Бердянського міського центру зайнятості

Угодою систематизовано перелік послуг, які, спільними зусиллями обох організацій, будуть надаватися особам, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі та звільнених від відбування покарання з випробувальним терміном, а саме:

  • Забезпечення проведення активної профорієнтаційної роботи з молоддю із залученням організацій роботодавців та їх об’єднань, організацій профспілок та їх об’єднань з метою мотивації молоді до вибору робітничих професій, необхідних у реальному секторі економіки регіону.
  • Забезпечення професійного інформування клієнтів, які звертаються до центру зайнятості про можливості здобуття професії.
  • З метою пропаганди професій, які користуються попитом на ринку праці м. Бердянськ організація проведення «презентацій професій».
  • Здійснення систематичного інформування щодо переліку актуальних професій та спеціальностей на ринку праці.
  • Забезпечення проведення для клієнтів циклу семінарів з техніки пошуку роботи, а саме: «Використання джерел інформації про вакансії», «Підготовка резюме», «Співбесіда з роботодавцем» з метою найшвидшого працевлаштування.
  • Розширення доступу засуджених осіб до інформації про права та обов’язки у сфері реалізації права на працю.
  • Фахівці Бердянського міського центру зайнятості сподіваються на плідну співпрацю з метою найскорішого прискорення професійної самовизначеності та подолання безробіття даної категорії населення.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок