Робоча комісія виконкому перевірила Контактний зоопарк

По матеріалам пресс-службы исполкома
12.01.2018 · 10:08 · переглядів - 2918

Нещодавно у Бердянську розпочав роботу контактний зоопарк. До нового виду розваг мешканці поставилися суперечливо: одні схвалюють таку ідею, інші зоозахисники — категорично проти. Розпорядженням міського голови була створена робоча комісія для обстеження цього об’єкту

Робоча комісія виконкому перевірила Контактний зоопарк

Дану комісію очолили її заступник міського голови Оксана Дєєва. До комісії також увійшли заступник міського голови Юлія Дойнова, депутати міської ради Володимир Безверхий та Віктор Цуканов, представники Бердянського міського управління Головного Управління Держпродспоживслужби у Запорізькій області, Бердянського управління ГУ ДФС у Запорізькій області, Бердянського міського управління Головного Управління Держпродспоживслужби у Запорізькій області, Бердянської міської державної лікарні ветеринарної медицини, адміністративного відділу виконавчого комітету, відділу підприємницької діяльності та захисту прав споживачів управління економічного розвитку, КУ «Бердянське територіальне медичне об'єднання» та громадської організації «Вільна громада – Комфортне місто».

Вчора, 11 січня, робоча комісія провела обстеження контактного зоопарку. Присутні поспілкувалися з власником Дмитром Мазуром, оглянули приміщення та умови утримання тварин.

Як розповів Дмитро Мазур, у контактному зоопарку не дозволяють самостійно брати звірів на руки. Гладити їх можна тільки на руках у інструктора. У клітку до тварин вхід дозволяється тільки в супроводі інструктора, одягнувши на ноги бахіли та попередньо обробивши руки дезинфікуючим розчином.

Підсумовуючи огляд контактного зоопарку заступник міського голови Оксана Дєєва розповіла, що власників попросили надати усі документи на здійснення діяльності, які перевірять відповідні служби. Результати цієї перевірки буде повідомлено пізніше.

Безверхий Владимир

 - Ця комісія створена для того, щоб з’ясувати усі “за” та “проти” цього нового формату спілкування з тваринами та їх утримання тварин — щоб не було шкоди для тварин та людей, екології, а також людей, які мешкають у будинку, де розташований цей зоопарк, - відзначив депутат міської ради Володимир Безверхий. 




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок