В Бердянську відкрили ЗОШ №4, відремонтовану за кошти німецької компанії GIZ

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.01.2018 · 14:24 · переглядів - 4115

Німецька федеральна компанія GIZ в рамках співробітництва з Україною профінансувала капітальний ремонт 4-х шкіл Бердянська №№1,2,4,11. Перший освітній заклад, який урочисто відкрили в Бердянську стала ЗОШ №4

В Бердянську відкрили ЗОШ №4, відремонтовану за кошти німецької компанії GIZ
Фото: прес-служба виконкому

У школі відремонтовано дах, замінено усі вікна, встановлено двері з функцією «антипаніка», у класах змонтовано сучасні енергозберігаючі світильники. Відремонтовано їдальню, спортивну залу для старшої школи, актові зали, туалети, побудовано нову спортивну залу для молодшої школи. Обладнано пандус та туалет для інвалідів. У класах встановлено нові навчальні меблі. 

На відкритті школи були присутні Генеральний Консул ФРН п. Вольфганг Мьосінгер, референт з питань економічного співробітництва та розвитку Посольства ФРН в Україні п. Тобіас Шрадер, директор проекту GIZ «Розвиток соціальної інфраструктури у зв’язку із збільшенням кількості ВПО» пані Бербель Швайгер, менеджер проекту GIZ Олег Флітер, міський голова Володимир Чепурний, заступники міського голови Ірина Плющій та Юлія Дойнова, начальник відділу освіти Володимир Липський, депутат міської ради Ірина Попова, керівництво ЗОШ №4, координатори проектів GIZ Євген Лосєв, Андрій Яндюк, Вікторія Василенко, Олег Кравченко.

 - Розвиток соціальної інфраструктури – ремонт шкіл, дитячих садочків, лікарень, шо сприятиме інтеграції внутрішньо переміщених осіб у приймаючі громади на сході України, є основною метою нашого проекту. Ми вже відремонтувати та надали обладнання для ряду соціальних об’єктів у Бердянську, як у випадку школи, яку ми сьогодні відкриваємо, і ми продовжимо нашу підтримку місту у майбутньому. Серед наших найближчих планів – реконструкція Центру допомоги жінкам, постраждалим від домашнього насильства, – зазначила пані Бербель Швайгер, директор проекту GIZ «Розвиток соціальної інфраструктури у зв’язку із збільшенням кількості ВПО».

В стінах мерії Володимир Чепурний подякував за співпрацю та вручив членам делегації сувеніри на згадку про Бердянськ. Генеральний Консул ФРН п. Вольфганг Мьосінгер підкреслив, що німецько-українське співробітництво триватиме й надалі.

Фото з відкриття ЗОШ №4: прес-служба виконкому




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок