Громадський транспорт знову на порядку денному

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
17.01.2018 · 11:46 · переглядів - 1509

На заключній зустрічі міського голови Володимира Чепурного з мешканцями міста в мікрорайоні 8 березня, містяни в черговий раз розкритикували роботу громадського транспорту.

Громадський транспорт знову на порядку денному

Недотримання інтервалів руху, аварійний стан транспортних засобів, підлашутвання графіку під максимальну вигоду підприємців, за якої комфортність пересування пасажирів має негативну позначку, прохання переглянути маршрут №8 із зупинкою поблизу поліклініки та інші питання озвучили мешканці 8 березня Володимиру Чепурному.

 

Зустрічі з мешканцями в мікрорайонах наочно продемонстрували, що “оновлення” транспорту та проведений в минулому році конкурс жодним чином не змінили катастрофічну ситуацію з громадським транспортом Бердянська.

На зустрічі в Колонії, Володимир Чепурний обіцяв проаналізувати ситуацію в сфері громадського транспорту. Минуло більше півтора місяці, дієвих результатів не видно. Лише озвучено намір запровадити в Бердянську комунальне підприємство і придбати автобуси на електродвигунах. Однак це перспектива і невідомо, чи взагалі реально запровадження цього проекту, а проблеми з пересуванням по місту мешканці всього Бердянська відчувають щодня!

На звернення мешканців начальник транспортного відділу Ірина Удовиченко пообіцяла проаналізувати з представниками поліції можливість зупинки громадського транспорту №8 поблизу поліклініки. Не зрозуміло, що збирається вивчати чиновниця, адже зупинка там існує давно, а мова йде про зміну маршруту №8.

Засудили бердянці й намір підвищити вартість проїзду з 4 — до 6 гривень.

Один з виступаючих запропонував ввести оплату за проїзд, виходячи з кілометражу того чи іншого маршруту. Не може коштувати проїзд на відстань 7 кілометрів 6 гривень, вважають мешканці мікрорайону. Володимир Чепурний повідомив, що наразі триває регуляторна процедура і мешканці міста можуть вносити свої пропозиції до регуляторного акту. Тобто, озвучену пропозицію мешканця міста мер просто проігнорував, делікатно відправивши бердянця направляти свої пропозиції через бюрократичну машину.

Міська влада має врешті-решт усвідомити, що навіть через потужну пропаганду в підконтрольних, так званих ЗМІ, містян, які щодня пересуваються в далеких від комфорту умовах, не зможуть переконати про виконання передвиборчої обіцянки мера.




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок