Ситуація в Бердянську: комунальники працюватимуть в дві зміни. Мер погрожує кадровими висновками

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
19.01.2018 · 14:20 · переглядів - 3420

В мерії відбулась екстрена нарада з керівниками комунальних підприємств під головуванням міського голови Володимира Чепурного, щодо ситуації на вулицях міста у зв’язку з погіршенням погодних умов. Мер закликав всі комунальні служби працювати в дві зміни і до пізнього вечора

Ситуація в Бердянську: комунальники працюватимуть в дві зміни. Мер погрожує кадровими висновками

За період з 17 – по 19 січня  на ліквідації наслідків зимової негоди було задіяно 18 одиниць техніки різних підприємств та організацій, використано 230,5 кубічних метрів суміші для посипки доріг, 1651 літр пального. В грошовому еквіваленті витрати склали 119 тисяч гривень – 77 тисяч на протиожеледний матеріал і 42 тисяч на паливо.

Температура повітря в межах 0ºC та дощ перетворили Бердянськ на суцільну ковзанку. Міський голова Володимир Чепурний закликав комунальників працювати до вечора, а в разі необхідності виводити другу зміну.

Чепурной Владимир

 - Якщо така погода збережеться до 16:00 вечора, то все покриється льодовим корком. Треба зробити все, щоб люди могли пересуватись вулицями міста. Завтра о 6-й ранку автобуси мають вийти на маршрути. Працюємо в посиленому режимі, якщо буде необхідно залучайте не спеціалізовану техніку і вручну розкидайте протиожеледну суміш. - закликав комунальників Володимир Чепурний.

За інформацією керівництва КП «Бердянськекотранс», «Житлосервіс 2-А» КК «Коменерго» їх співробітники працюють зранку. О 14:00 вони знову виходять на вулиці і будуть боротись з ожеледицею.

Секретар міської ради Олексій Холод на цьому ж засіданні визнав, що комунальні служби не впорались з ліквідацією снігу.

Холод Алексей

 - Ми два дні боролись зі стихією, якої не було. Не було потужного цілодобового снігопаду. Ми за два дні не змогли розчистити місто від снігу. Зараз треба краще спрацювати. Необхідно розробити маршрути руху техніки, щоб основні вулиці були посипані протиожеледною сумішшю. До тих пір, доки не буде прибрано все місто, не можна розходитись додому, - заявив Олексій Холод.

Володимир Чепурний пообіцяв зробити кадрові висновки, якщо ліквідувати ожеледицю не вдасться оперативно.

Чепурной Владимир

 - 3-5 чоловік можуть поповнити списки Центру зайнятості, якщо на завтрашній ранок будуть проблеми з ожеледицею, я зроблю відповідні кадрові висновки, - попередив Володимир Чепурний.

Готові до ліквідації негоди співробітники БМРЕМ, «Бердянськводоканалу» та інших підприємств.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок