Виїзний прийом громадян керівництвом Бердянської поліції

По матеріалам Прес-служби Бердянської поліції
19.01.2018 · 14:41 · переглядів - 562

Начальник Бердянського відділу поліції провів прийом жителів Осипенківської територіальної громади

Виїзний прийом громадян керівництвом Бердянської поліції

У 2017 році начальник Бердянського відділу поліції Олег Фомічов з метою вивчення стану охорони публічного порядку на місцях, відвідав понад 30 населених пунктів нашого району. Великих і маленьких – з населенням в декілька тисяч громадян і ті де жителів можна порахувати на пальцях, з розвиненою інфраструктурою і не дуже, з різним станом доріг, кількістю вулиць, наявності освітлення і т.п. Керівництво поліції цікавило чи почувають громадяни себе у безпеці, як справи з організацією дозвілля, особливо молоді, чи не організував хтось «точки» з розповсюдження наркотиків, горілки «паленки», бригад «чорних» лісорубів, як характеризуються населенням місцеві дільничні офіцери поліції. До керівництва адміністрацій доносилася ідея створення на своїх територіях з числа активних громадян, які користуються повагою у суспільстві, місцевих формувань по підтримці порядку, що, безумовно, позитивно б вплинуло б на безпеку людей. Олег Миколайович відверто признавав, що самим поліцейським - дільничним офіцерам поліції, оперативникам, навіть при організованій роботі мобільних груп реагування патрульної поліції, важко оперативно реагувати, а головне попереджувати правопорушення у віддалених селах. Керівники громад у свою чергу ділилися проблемами, висловлювали побажання специфічні для кожного пункту. І в таких відвертих зустрічах, обговореннях шукалися рішення тих чи інших проблем.

Ця практика буде продовжена і в 2018 році. 

Так, 18 січня керівництво Бердянського відділу ГУНП в Запорізькій області відвідало Осипенківську громаду. Тут місцевому голові Валентину Смазі була представлена «Програма забезпечення громадської безпеки і профілактики злочинності на території Осипенківської громади». Вона включає встановлення камер відео спостереження в населених пунктах, що входять до громади, забезпечення робочого місця і транспортом дільничного офіцера поліції, що обслуговує дану територію та інше. Безумовно, все це потребує коштів, але ж всі розуміють – якщо люди щось виділяють, то і питання до роботи поліції буде відповідним. Валентин Іванович із порозумінням поставився до запропонованого – тим більше, що все це піде на користь місцевим жителям, і пообіцяв винести Програму на розгляд депутатів. До речі, мається позитивний досвід Нововасилівській сільської ради, де вже встановлено близько 30 камер відео спостереження.

Наступна зустріч відбудеться 25 січня із жителями Берестівської територіальної громади, з 17 до 18 години в приміщенні місцевої адміністрації.

Всю додаткову інформацію можна дізнатися за телефоном 4-72-02 – приймальна начальника Бердянського відділу поліції. Сюди ж можна надавати інформацію про злочини, що скоєні або готуються, місця виготовлення або розповсюдження наркотиків. Конфіденційність, реагування гарантуємо.

Тэги: полиция



Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок