3 років позбавлення волі за виготовлення наркотиків

Бердянськ 24
25.01.2018 · 09:17 · переглядів - 820

18 січня 2018 року Бердянським міськрайонним судом розглянуто кримінальне провадження відносно місцевого жителя, який обвинувачується у незаконному придбанні, виготовленні та зберігання наркотичних засобів та прекурсорів для виготовлення психотропних речовин без мети збуту.

3 років позбавлення волі за виготовлення наркотиків

Так, під час обушку квартири обвинуваченого працівниками поліції виявлено наркотичний засіб, який обвинувачений незаконно придбав, виготовив та зберігав без мети збуту.

Обвинувачений є раніше судимий за аналогічні злочини, відбував покарання у місцях позбавлення волі, але після звільнення висновків для себе не зробив та знову вчинив аналогічні злочини, житель центрального району міста Бердянська, який своєю антисоціальною поведінкою заважав нормально жити своїм сусідам. Протягом тривалого часу до відділку поліції надходили скарги від сусідів обвинуваченого, оскільки його будинок весь час відвідують наркозалежну особи.

Отже, завдяки якісному забезпеченню процесуального керівництва, наполегливій позиції прокурора та справедливому розгляду справи Бердянським міськрайонним судом, обвинуваченого вироком суду засуджено до покарання у вигляді 3 років позбавлення волі. 

Прокурор Бердянської
місцевої прокуратури
юрист 2 класу

О.Кривцун




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок