У Бердянську викрили зберігача психотропних речовин

По матеріалам Отдела коммуникации полиции Запорожской области
26.01.2018 · 16:40 · переглядів - 1665

У Бердянську поліцейські вилучили у місцевого мешканця лікарський засіб обмеженого обігу, який в своєму складі містить прекурсори

У Бердянську викрили зберігача психотропних речовин

25 січня працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Запорізькій області спільно зі слідчими під час розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України, провели санкціонований обшук в місті Бердянськ.

За місцем мешкання раніше засудженого чоловіка 1967 року народження поліцейські виявили та вилучили 348 пігулок підконтрольного лікарського засобу «Акатар» (підконтрольний лікарський засіб в своєму складі містить «прекурсори» та використовується для виготовлення наркотиків).

Вилучене направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

В діях зловмисника вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Всього у 2017 році запорізькими поліцейськими вилучено близько 270 кг наркотичних засобів та психотропних речовин, що за цінами наркозбувачів складає близько 84 мільйонів гривень.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок