Якщо не розчищена дорога або тротуар - повідомляйте черговому міськвиконкому

По матеріалам пресс-службы исполкома
29.01.2018 · 08:46 · переглядів - 1755

27 січня, за інформацією заступника міського голови Григорія Горячова зранку близько ста двірників вийшли на розчищення і підсипку доріг і тротуарів, а саме співробітники трьох підприємств - «Бердянскекотранс», «Житлосервіс 2а» і «Коменерго-Бердянськ».

Якщо не розчищена дорога або тротуар - повідомляйте черговому міськвиконкому

Сильний вітер розметає посипковий матеріал, тому комунальники звертаються до бердянців, повідомляти про проблемні ділянки черговому міськвиконкому за телефоном (06153) 61888.

В оперативному порядку комунальні служби будуть реагувати на звернення громадян. У свою чергу, нагадуємо, про необхідність слідкувати за прилеглою територією ОСББ, організаціям та підприємцям.

Так, відповідно до Правил благоустрою міста, керівники всіх форм власності зобов'язані утримувати в чистоті прилеглу територію - 20 метрів по периметру об'єкта. Зокрема, взимку прибирати сніг.

Наприклад, якщо це ОСББ, то необхідно прибирати навколо багатоквартирного будинку; приватний сектор - 20 метрів від паркану домоволодіння; офісне приміщення або торгова точка - 20 метрів біля об'єкту.

Тільки спільними зусиллями можливо навести лад у нашому місті, особливо за несприятливих погодних умов!




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок