Володимир Чепурний незадоволений перевізниками і розглядає варіант створення комунального транспорту

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
06.02.2018 · 10:19 · переглядів - 3030

На черговій апаратній нараді, під час звіту начальника транспортного відділу Ірини Удовиченко про результати перевірок громадського транспорту, Володимир Чепурний висловив невдоволення ігноруванням перевізниками умов договору і наголосив, що задумується над створенням альтернативи підприємцям у вигляді комунального транспорту.

Володимир Чепурний незадоволений перевізниками і розглядає варіант створення комунального транспорту

Начальник транспортного відділу Ірина Удовиченко повідомила, що за результатами перевірки громадського транспорту, який тривав в січні, виявлено ряд недоліків на більшості маршрутів — відсутній або не працює відереєстратор, водії та кондуктори без бейджів, на маршруті №5 водії беруть плату за проїзд з пасажирів при виході. Ірина Удовчиенко повідомила, що за приписами мерії озвучені недоліки перевізники усинули. В свою чергу проінформуємо представників влади адже, схоже, що спеціалісти транспортного відділу оперують некорректоною інформацією, оскільки ці порушення не усунені на більшості маршрутів.

Міський голова Володимир Чепурний обурився поведінкою перевізників і наголосив, що задумується над створенням комунального підприємтсва.

Чепурной Владимир

Ми з ними домовились, що влада і бізнес мають працювати разом. Однак, я бачу, що вони ігнорують більшість наших вимог. Я прошу посилити контроль і не виписувати по 200 зауважень, бо це нічого не дає. Мені постійно надходять скарги від мешканців. Я вже серйозно задумуюсь над створенням в місті комунального транспорту. Григорій Григорович, (до заступника міського голови Григорія Горячова — прим. редакції) збирайте перевізників і серйозно з ними розмовляйте, передайте, що я незадоволений їхньою роботою! - заявив Володимир Чепурний.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 16 квітень, вівторок 2024
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок