Виконком розробив комлексну схему розміщення тимчасових споруд по всьому місту

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
07.02.2018 · 12:06 · переглядів - 1112

На засіданні робочої групи з питань регуляторної політики головний архітектор міста Наталя Малиновська презентувала комплексну схему розміщення тимчасових споруд в м. Бердянськ

Виконком розробив комлексну схему розміщення тимчасових споруд по всьому місту

На замовлення виконавчого комітету Архітектурно-планувальне бюро розробило комплексну схему розміщення тимчасових споруд в Бердянську. Це основоположний документ, який чітко регламентує розміщення всіх торговельних споруд в місті. За словами Анастасії Малиновської, схема включає в себе всю міську територію, окрім зон, на яких планується проведення ярмарок. 

Тобто, центр міста не входить в комплексну схему і на цій території не можуть видаватись паспорти прив’язки.

Приватний підприємець Карина Максимова висловила думку частини підприємців, які мають  на вулиці Горького та проспекті Азовському об’єкти нерухомості. 

 - Оголошення ярмарку чи видача паспорту прив’язки — зміна термінології суті не змінює — перед закладами, які працюють круглий рік, під час курортного сезону з’являються кібітки і заважають підприємцям заробити. Це несправедливо у відношенні до приватних підприємців, які мають бізнес на Приморській площі, - заявила Карина Максимова. 

Головний архітектор міста повідомила, що дана комплексна схема не зачіпає центр міста, тому вона не може відреагувати на це зауваження. Ознайомитись зі схемою мешканці міста та підприємці зможуть на офіційному сайті Бердянської міської ради. Опублікувати її мають в четвер, 8-го лютого. З цієї дати розпочинається регуляторна процедура по її затвердженню.

Тэги: МАФ



Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок