Бердянці пікетували «корпорацію» Пономарьова. Відбулась сутичка

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
07.02.2018 · 12:08 · переглядів - 8131

Ветерани АТО, представники громадськості пікетували офіс «Агрінола» по Мелітопольському шосе. Привід – Ухвала Шевченківського райсуд м. Києва, в якій зазначається про вихід зі строю більше 20 танків ЗСУ через неякісну оливу «Агрінола» та зв’язки з державою-агресором.

Бердянці пікетували «корпорацію» Пономарьова. Відбулась сутичка

Декілька десятків патріотів та учасників АТО висловили свій рішучий протест проти діяльності в місті підприємства, яке, за матеріалами Ухвали суду, постачає неякісну моторну оливу для ЗСУ та співпрацює з державою-агресором. Активісти зібрались поблизу парку ім. Шмідта, після чого вирушили до офісу, в якому зареєстровано «Агрінол».

Під офісом підприємства мітингарів зустріла приватна охорона та помічник народного депутата Олександра Пономарьова Валерія Буханова та депутат облради Олена Бодасюк. На площадці перед офісом організації відбулась сутичка – через натовп активістів, які зібрались послухати позицію підприємства, до представників фірми силовим методом проштовхнулась охорона. Такі дії спровокували сутичку, після чого Олена Бодасюк викликала поліцію. Не виключено, що політик в конфлікті звинуватить патріотів.

В своєму спічі Олена Бодасюк заявила, що виступ народного депутата України Сергія Соболєва – є наклепом. Більше того, Олена Юріївна наголосила, що активісти та нардеп користувались даними «сумнівного джерела». Для депутата Запорізької обласної ради - сайт Єдиного державного реєстру судових рішень, на якому було опубліковано Ухвалу Шевченківського районного суду, є «сумнівним»?

Активіст Віталій Олешко поставив Олені Бодасюк пряме запитання – чи співпрацює фірма «Агрінол» з Російською Федерацією. Після спроби уникнути прямої відповіді, Олена Юріївна відмовилась відповідати на поставлене запитання.

Помічниця нардепа Валерія Буханова на початку спілкування з активістами, намагалась запросити їх для бесіди в офіс. В подальшому вона переконувала патріотів, що якість мастил «Агрінол» підтверджується Міністерством оборони України. Якщо мова йшла, про документ, опублікований на сторінці «Агрінол» в мережі «Фейсбук», наша редакція та дописувачі нашої групи помітили неспівпадіння типу оливи, по яку йдеться в цьому документі з мастилом, яке фігурує в Ухвалі Шевченківського райсуду м. Києва.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок