«Кращий голос Азову. Діти» - 2018

По матеріалам пресс-службы исполкома
09.02.2018 · 14:47 · переглядів - 1992

У виконкомі розповіли, як саме відбуватиметься цьогорічний конкурс «Кращий голос Азову. Діти»

«Кращий голос Азову. Діти» - 2018

Сьогодні, 8 лютого, у виконкомі відбулася зустріч організаторів конкурсу «Кращий голос Азову. Діти». Ініціатором даного заходу виступає комунальне підприємство «Аншлаг», очолюване Владиславом Шалєєвим. Окрім представників цього підприємства, учасниками наради стали і представники тих населених пунктів, де відбуватимуться попередні етапи конкурсу. Цього року у конкурсі візьмуть участь представники 13 районів і 3 міст Запорізької та Донецької областей. Зокрема, такі: місто Бердянськ, Бердянський район, Більмацький район, Розівський район, Чернігівський район, Веселівський район, Михайлівський район, місто Приморськ, Приморський район, місто Токмак, Токмацький район, Приазовський район, Якимівський район, Мангушський район, Волноваський район, Нікольський район.

Нагадаємо, що учасники конкурсу змагатимуться у 2 вікових категоріях: 6 – 9 років та 10 – 14 років. Сам конкурс відбуватиметься у 4 етапи. Перший з них – відбірний тур – проходитиме в усіх географічних локаціях 31 березня та 1 квітня. Однак заявки потрібно встигнути подати до 25 березня включно. Цей же день є останнім строком і для прийняття фонограм для виступів. Півфінали конкурсу пройдуть у кожному районі та місті 28 квітня, а фінали – 26 травня.

Нарешті, суперфінал конкурсу заплановано на 2 липня, у Бердянську. Як повідомив Владислав Шалєєв, наразі ведуться перемовини з Ігорем Кондратюком, ведучим „Караоке на майдані”, щодо його залучення до складу журі конкурсу, яке визначить суперфіналістів в обох вікових категоріях.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок