В Андрівці відбувся виїзний прийом громадян керівництвом Бердянської поліції

По матеріалам пресс-службы Бердянской полиции
09.02.2018 · 19:09 · переглядів - 583

Начальник Бердянського відділу поліції Олег Фомічов провів прийом жителів Андрівської сільської ради

В Андрівці відбувся виїзний прийом громадян керівництвом Бердянської поліції

08 лютого з 17 до 18 години в приміщенні адміністрації Андрівської сільської ради відбувся виїзний прийом громадян з особистих питань начальником Бердянського відділу ГУНП в Запорізькій області Олегом Фомічовим. Це вже третій візит Олега Миколайовича до цієї громади, тому і з керівництвом, і з особливостями місцевого побуту він добре знайомий.

Невирішених питань у жителів не виявилося, а от сільський голова Муслім Магомедов був на місці - працював над вирішенням проблеми з відновлення водопостачання, тому керівники ще раз мали змогу обсудити аспекти покращення стану безпеки людей. На жаль, тут поки що не сформована громадська організація по охороні публічного порядку і тому, у разі необхідності, функції «дружинника» виконує сам голова сільради. Але таких ситуацій – каже Муслім Курбанович – небагато, та і дільничний офіцер поліції Олександр Клименко, цілком володіє ситуацією.

Що дійсно хвилює голову, так це організація дозвілля молоді і в планах сільради обладнання зали важкої атлетики. У разі втілення задуманого, Олег Миколайович - сам великий шанувальник «заліза», пообіцяв декілька мастер-класів.

Також є наміри встановити камери відео спостереження.

Наступна зустріч відбудеться 15 лютого з жителями Андріївської сільської ради з 17 до 18 години, в приміщенні місцевої адміністрації.

Всі додаткові питання можна з’ясувати за телефоном 4-72-02 – приймальна начальника Бердянського відділу поліції.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок