У Бердянську завершились курси «Менеджмент морських перевезень і логістика»

Бердянськ 24
10.02.2018 · 10:50 · переглядів - 1376

У Бердянську відбулася церемонія закриття курсів за напрямом підготовки «Менеджмент морських перевезень» у межах програми перепідготовки військовослужбовців, звільнених у запас або у відставку, за підтримки офісу НАТО в Україні. Про це повідомили в прес-центрі Військово-Морських сил України.

У Бердянську завершились курси «Менеджмент морських перевезень і логістика»

У заході взяли участь представники місцевої влади та командування Військово-Морських сил України.

За фінансування Північноатлантичного альянсу пройшли підготовку 22 військовослужбовці, звільнених протягом останніх трьох років, більшість з яких – учасники АТО.

Як пояснив Олег Найда (представник ВМСУ), особливість курсів за програмою «Менеджмент морських перевезень» полягає в тому, що вони мають конкретну практичну спрямованість. Після отримання свідоцтва про закінчення навчання й проходженні акредитації в «Укртрансбезбеці» випускники мають великі шанси знайти престижну та високооплачувану роботу, адже в місті існує багато підприємств, установ та фірм, які займаються логістичною діяльністю, тобто організацією морських перевезень. Навички саме такої роботи здобули випускники цих курсів. Не виключено, що дехто з них зможе отримати ліцензію й відкрити власний бізнес із надання транспортних послуг.

Під час навчання слухачі курсів отримали корисну інформацію щодо механізмів створення власної справи, поглиблено вивчали Морське законодавство, англійську мову, знання якої вимагає специфічна термінологія в спеціалізації «Менеджмент морських перевезень». Також слухачі мали практичні заняття зі складання резюме, що стане їм у пригоді під час пошуку роботи.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок