Бердянськ виграв грант на 122 тисячі доларів США

По матеріалам пресс-службы исполкома
13.02.2018 · 11:34 · переглядів - 1734

У Бердянську буде створено Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю

Бердянськ виграв грант на 122 тисячі доларів США

Про це сьогодні на щотижневій апаратній нараді повідомив міський голова Володимир Чепурний. У серпні 2017 року Бердянською міською радою було подано грантові заявки на конкурс, оголошений Міністерством з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України в рамках Гранту Світового банку «Подолання наслідків конфлікту, пілотний проект з відновлення та розбудови спроможностей». Міністерство повідомило, що за результатами конкурсного оцінювання для фінансування відібрано проект «Надання допомоги особам з інвалідністю віком від 18 років шляхом створення відділення соціально-медичної реабілітації».

Проект передбачає створення Комунальної установи «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю» шляхом реорганізації «Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів».

Грантові кошти у сумі 122 тисячі доларів США згідно Проекту планується витратити на закупівлю обладнання для лікувальної фізкультури та фізіотерапії, меблів, оргтехніки та іншого обладнання для облаштування Центру, а також на підвищення кваліфікації персоналу та проведення тренінгів для цільових груп проекту.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок