Офіційно! З 22 лютого вартість проїзду в громадському транспорті Бердянська буде коштувати 6 гривень

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
13.02.2018 · 17:17 · переглядів - 5514

Міська влада максимально сприяла покращенню матеріального становища деяких приватних підприємців, а саме 9-ти монополістів, які надають послуги в сфері громадських перевезень.

Офіційно! З 22 лютого вартість проїзду в громадському транспорті Бердянська буде коштувати 6 гривень

Своїм рішенням виконком затвердив розрахунки перевізників і встановив вартість проїзду на більшості міських маршрутів — 6 гривень.

Регуляторна процедура з приводу затвердження нових тарифів на проїзд в громадському транспорті Бердянська завершилась рішенням виконкому. Пропозиції і зауваження до регуляторної процедури враховані не були, тому на засіданні виконавчого комітету одноголосно було проголосовано встановлення нового тарифу.

Однак, численні зауваження та обурення мешканців міста про необгрунтованість нового тарифу, через відсутність аналізу пасажиропотоку, член виконкому Валерій Горлов запропонував врахувати і до кінця поточного року провести такий аналіз. Таке рішення, жодним чином не вплине на нинішню ситуацію, однак в мерії і у міського голови Володимира Чепурного з’явиться можливість офіційно заявляти, що влада почула бердянців і втілює в життя пропозиції мешканців.

В контексті даного рішення, виникає запитання до чиновників мерії, які на аналогічні пропозиції в рамках регуляторної процедури, заявляли, що це буде втручанням в господарську діяльність перевізника! Подвійні стандарти на кожному кроці. Окремої уваги заслуговують відповіді чиновників на надані їм пропозиції — детальніше ми їх обов’язково проаналізуємо в окремому матеріалі.

А поки що, містяни мають готуватись до суттєвого зростання вартості проїзду. 6 гривень коштуватиме проїзд в громадському транспорті, окрім маршуртів №12, 12/21, 17/15 — 8 гривень та маршруту №82 — 10 гривень.

Прийняте рішення про встановлення тарифів (вартості) на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Бердянськ набуває чинності з моменту оприлюднення. Опубліковано воно буде у суспільно-політичній газеті "Південна зоря" 22 лютого 2018 року.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок