Володимир Чепурний пообіцяв ініціювати перегляд інтервалу руху громадського транспорту

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.02.2018 · 12:48 · переглядів - 1518

На черговому інформаційному дні в мерії, ми передали заяви чиновників мерії, які вони робили під час круглого столу в рамках регуляторної процедури з підвищення тарифу. Міський голова визнав, що нині діючий інтервал руху не відображає реальний пасажиропотік

Володимир Чепурний пообіцяв ініціювати перегляд інтервалу руху громадського транспорту

Нагадаємо, начальник транспортного відділу Ірина Удовиченко заявляла, що інтервал руху громадського транспорту вираховувався за результатами дослідження наукового інституту в 2011 році. За цими даними місткість пасажирів в автобусах повинна відповідати паспортним даним транспортного засобу. Навіть в годину пік.

Чепурной Владимир

 - Так, погоджуюсь, ситуація з 2011-го року суттєво змінилась. Після початку АТО, кількість населення Бердянська суттєво збільшилась. Я буду ініціювати перед транспортним відділом переглянути інтервали руху громадського транспорту, - заявив Володимир Чепурний.

На запитання, чому аналіз пасажиропотоку впродовж 2018-го року, але вже після підвищення тарифу є законним, а в рамках регуляторної процедури – втручанням в господарську діяльність приватних підприємців, як це пояснювали чиновники мерії, - незаконним, Володимир Чепурний чітко відповісти не зміг.

Крім того, Володимир Чепурний підтвердив, що міська влада працює в напрямку створення альтернативного підприємства з пасажирських перевезень.

Чепурной Владимир

 - Існування монополії ні до чого хорошого не призводить. Ми працюємо над створенням комунального підприємства. Паралельно з цим ми ініціюватимемо запровадження картки Бердянська. Ми зацікавлені визначити пасажиропотік. Не думайте, ми прагнемо покращити ситуацію в цій сфері, інакше нам би треба було встати і звільнити це місце, - заявив Володимир Чепурний.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок