Висновок комісії: контактний зоопарк в Бердянську працює без порушень

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.02.2018 · 09:18 · переглядів - 1446

Результати перевірки роботи контактного зоопарку в Бердянську озвучила голова спеціально створеної комісії, заступник мера Оксана Деєва під час інформаційного дня в мерії. Офіційний результат: комісія не виявила порушень.

Висновок комісії: контактний зоопарк в Бердянську працює без порушень

Нагадаємо, 11-го січня спеціально створена комісія перевірила контактний зоопарк в м. Бердянську. Відреагувавши на скарги деяких мешканців, було створено спеціально робочу групу, до складу якої увійшли заступник міського голови Юлія Дойнова, депутати міської ради Володимир Безверхий та Віктор Цуканов, представники Бердянського міського управління Головного Управління Держпродспоживслужби у Запорізькій області,   Бердянської міської державної лікарні ветеринарної медицини, адміністративного відділу виконавчого комітету, відділу підприємницької діяльності та захисту прав споживачів управління економічного розвитку, КУ «Бердянське територіальне медичне об'єднання» та громадської організації «Вільна громада – Комфортне місто», а очолила комісію заступник міського голови Оксана Деєва.

Комісія перевірила умови, в яких мешкають тварини та пакет документів, які регламентують діяльність контактного зоопарку. За результатами перевірок жодних порушень не виявлено.

Деева Оксана

Згідно офіційних висновків Держпродспоживслужби, податкової інспекції, ветеринарної лікарні — порушень не виявлено. Однак, ми ще очікуємо на офіційну відповідь від екологів, чи може розміщуватись така установа в приміщенні житлового будинку? Остаточне рішення буде озвучено пізніше, - повідомила Оксана Деєва.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок