Начальник Бердянського відділу поліції Олег Фомічов провів виїзний прийом громадян

Бердянськ 24
17.02.2018 · 14:51 · переглядів - 856

15 лютого з 17 до 18 години в приміщенні адміністрації Андріївської селищної ради відбувся виїзний прийом громадян з особистих питань начальником Бердянського відділу ГУНП в Запорізькій області Олегом Фомічовим.

Начальник Бердянського відділу поліції Олег Фомічов провів виїзний прийом громадян

Це не перший візит керівника поліції до цієї громади. З питаннями чи скаргами щодо роботи правоохоронних органів місцеві жителі не зверталися.

Голова сільради розповіла про розпочатий ремонт адмінбудівлі, у т.ч. і в кімнаті прийому дільничного офіцера поліції. Керівники обговорили питання з охорони громадського порядку – встановлення камер відеоспостереження, організацію дозвілля молоді та інше.

Наталія Кагадій подякувала керівнику поліції Бердянська за організацію роботи мобільних груп патрульної поліції на території громади та дільничного офіцера поліції Валентина Тиховода.

Наступна зустріч відбудеться 22 лютого з жителями Новотроїцької сільської ради з 17 до 18 години, в приміщенні місцевої адміністрації. Всі додаткові питання можна з’ясувати за телефоном 4-72-02 – приймальна начальника Бердянського відділу поліції.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок