2018 рік - рік Профорієнтації. Місячник профорієнтації у новому форматі.

Бердянськ 24
19.02.2018 · 09:02 · переглядів - 580

Державна служба зайнятості сьогодні розвивається як сучасна сервісна установа з використанням новітніх інформаційних, комунікаційних технологій обслуговування.

2018 рік - рік Профорієнтації. Місячник профорієнтації у новому форматі.

Незабаром передбачається осучаснення технології надання профорієнтаційних послуг та впровадження Інтернет-платформи державної служби зайнятості з профорієнтації.

Фахівці Бердянського міського центру зайнятості проводять активну профорієнтаційну роботу серед учнівської молоді .

З 16 лютого 2018 року в Запорізькій області стартує Місячник профорієнтації, який націлений допомогти молоді у професійному самовизначенні. Фахівці служби зайнятості будуть знайомити молодь із світом професій, потребами ринку праці, основними кроками правильного вибору професії.

В школах для дітей усіх вікових категорій пройдуть різноманітні профорієнтаційні заходи: конкурси малюнків та рекламних плакатів, творів - роздумів, розробка бізнес – планів і проектів та пригодницько-інтелектуальна квест-гра з профорієнтації «Подорож у світ професій», яка вже завоювала симпатії багатьох учасників. Випускникам пропонуватимуть екскурсії на промислові підприємства міста

Про свої життєві історії та професійні здобутки розповідатимуть члени трудових династій, майстри-професіонали та успішні підприємці. А фахівці з профорієнтації у PROFI Центрі допоможуть молоді розробити перспективний профорієнтаційний план дій.

Молодь, яка не визначилися із вибором майбутньої професії, зможе пройти професійне діагностування на базі центру зайнятості.

Телефон для довідок:
Відділ активної підтримки безробітних
4-70-89(Корнієнко Ольга Валеріївна)




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок