Знову збрехали? У виконкомі відсутнє дослідження інституту по пасажиропотоку

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
20.02.2018 · 11:04 · переглядів - 2820

Що і потрібно було довести: офіційна відповідь виконкому відрізняється від усних заяв чиновників. В мерії відсутній документ - дослідження інституту, щодо пасажиропотоку в м. Бердянськ, на основі якого було вираховано інтервал руху громадського транспорту

Знову збрехали? У виконкомі відсутнє дослідження інституту по пасажиропотоку

Наша редакція отримує офіційні відповіді чиновників на проблемні питання функціонування громадського транспорту в місті, які ми озвучували на засіданні круглого столу в мерії, в рамках регуляторної процедури по підвищенню тарифів в Бердянську.

Тоді начальник транспортного відділу мерії Ірина Удовиченко на зауваження про незадовільний графік руху громадського транспорту заявила, що транспортний відділ виконкому вираховував графік руху автобусів на підставі дослідження інституту від 2011-го року.

Ми направили офіційний запит в мерію, в якому запросили результати цього дослідження. Адже усні заяви чиновників і письмові відповіді за підписом уповноваженої особи передбачають різний рівень відповідальності. Як виявилось, у виконкомі відсутнє дослідження аналізу пасажиропотку, що засвідчив заступник міського голови Григорій Горячов.

Крім того, ми запросили сам графік руху громадського транспорту, який актуальний на сьогоднішній день. Його копію можна переглянути за цим посиланням.

Тож, якщо перевізники порушують встановлений інтервал, повідомляйте в транспортний відділ мерії за телефоном 4-71-94.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок