Адмінкомісія ініцією перевірку кафе «Тамара» всіма можливими інстанціями

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
21.02.2018 · 17:12 · переглядів - 3543

Два адміністративні протоколи, щодо продажу алкоголю та доведення до спяніння неповнолітніх, співробітники поліції зафіксували в кафе «Тамара». Заслухавши обставини справи, комісія ініціюватиме перевірку закладу всіма можливими контролюючими інстанціям

Адмінкомісія ініцією перевірку кафе «Тамара» всіма можливими інстанціями

Перший адміністративний протокол було складено на офіціантку, яка винесла неповнолютньому пиво. Однак, за словами відповідачки, вона ще навіть не працевлаштувалась на роботу в заклад, а очікувала на співбесіду з директором, а напій винесла, щоб спробувати себе в якості офіціанта. За її словами, перед цим бармен намагалась вияснити вік клієнтів, однак в підсумку все одно продала алкогольний напій "Шейк", після чого налила пиво.

Власник закладу, який прибув на місце, відвів бармена у побутове приміщення і співробітники поліції не змогли скласти протокол на цього співробітника, тому оформили матеріали на офіціанта.

Заслухавши обидві сторони члени адміністративної комісії, враховуючи наявність складу правопорушення, вирішили покарати дівчину штрафом в розмірі 510 гривень. Паралельно з цим, комісія звернеться до фіскальної служби, держпродспоживслужби, УПСЗН та інших уповноважених інстанцій для проведення перевірок закладу, по якому постійно надходять скарги.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок