Виконком спростовує... заяву своєї ж чиновниці

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.02.2018 · 08:37 · переглядів - 2606

Виконавчий комітет вимагає від нашої редакції спростування інформації, опублікованої в матеріалі "Знову збрехали? У виконкомі відсутнє дослідження інституту по пасажиропотоку".


Ми виконаємо бажання чиновників, однак вкажемо, де представники нашої влади, в черговий раз допустили помилку, намагаючись приховати інформацію.

Опровержение

опровержение

Звертаємо увагу читача, що виконком відмовився надавати інформацію, оскільки "жоден з українських інститутів не проводив дослідження руху графіків автобусів у м. Бердянськ" і далі в тексті зазначається, що "Харківською національною академією міського господарства було підготовлено звіт щодо удосконалення системи маршрутних пасажирських перевезень м. Бердянська з переліком трас, маршрутів та кількості транспортних засобів з раціональною пасажиромісткістю на кожному маршруті". Тобто, у виконкомі нам відмовили у наданні інформації, оскільки дослідження проводилось не інститутом, а академією. Ніяк інакше, ніж "буквоїдством" це не назвеш.

Однак, саме з таким формулюванням ми звернулись до виконкому не випадково, адже начальник транспортного відділу Ірина Удовиченко, під час засідання круглого столу з приводу підвищення вартості проїзду в громадському транспорті чітко зазначила, що розрахунок тарифу робився на основі даних Харківського інституту. Ось так лунала пряма мова Ірини Удовиченко:

"График движения и интервалы движения составлены на основании заключения Харьковского национального ИНСТИТУТА...".

Підозрюємо, що представники влади засумніваються в правдивості наведеної цитати, тому прикріплюємо аудіо, на якому чітко чутно формулювання Ірини Удовиченко.

Наостанок зазначимо, що запити в мерію ми відправляємо, з метою підготовки для наших читачів матеріалів, заснованих на достовірній інформації. Спроби чиновників, зачепитись за одне слово і відмовити в наданні відомостей - це не просто неповага до нашої редакції та персонально до журналіста, а зневага до всієї багатотисячної аудиторії "Бердянськ 24". Чи варто зайвий раз нагадувати, що влада має працювати на благо виборців і бути підзвітною народу?




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок