Бердянські освітяни отримають гарантовану державою надбавку 10% вже в лютому

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.02.2018 · 17:11 · переглядів - 2506

В січні цього року Кабмін прийняв Постанову, згідно якої передбачається збільшення посадового окладу вчителя на 10%. Однак, на сьогодні, бердянські освітяни не отримали гарантовані державої кошти. Заступник міського голови Юлія Дойнова заявила, що перерахунок буде зроблено за кошт місцевого бюджету

Бердянські освітяни отримають гарантовану державою надбавку 10% вже в лютому

На спільному засіданні депутатських комісій, депутат Жанна Безродня, яка працює заступником начальника відділу освіти, звернулась до представників міської влади із запитанням, чи отримають бердянські освітяни гарантовану державою 10% надбавки до окладу?

Юлія Дойнова запевнила, що не зважаючи на відсутність субвенції з державного бюджету, міська влада вивільнить кошти з міського бюджету, щоб виплатити надбавку освітянам.

Дойнова Юлия

 - Для виплати надбавки педагогам держава має виділити додаткову субвенцію, однак поки що, жодне місто не отримало ці кошти. Для виконання Постанови Кабміну додатково на надбавку бердянських освітян необхідно 900 тисяч гривень щомісячно. На рік це понад 10 мільйонів гривень, - повідомила Юлія Дойнова.

Міська влада вже звернулась в Департамент освіти Запорізької облдержадміністрації та безпосередньо до Міністерства освіти. Однак, для виконання гарантованих державою надбавок, з міського бюджету будуть виділені кошти на ці потреби до кінця року. Отримати надбавку за січень та лютий освітяни зможуть вже в цьому місяці. На цьому акцентувала увагу Юлія Дойнова.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок