Мітинг за відставку Порошенко в Бердянську

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
24.02.2018 · 13:47 · переглядів - 7517

На Площі Єдності відбувся мітинг за відставку нині діючого Президента України Петра Порошенко. Бердянські патріоти, представники громадських організацій та політичних партій відгукнулись на заклик бригадира Бердянського морського торговельного порту Миколи Ярмоленко і спільними зусиллями провели акцію

Мітинг за відставку Порошенко в Бердянську

Близько сотні учасників АТО, громадських активістів та портовиків вийшли в суботу на площу перед міськвиконкомом, щоб висловити свій рішучий протест проти тотальної корупції, зневаги до Конституції та Закону з боку Президента Петра Порошенко. 

Поділитись своїми думками могли всі охочі. Виступаючі підкреслювали, що вирішувати проблему необхідно не тільки на загальнодержавному, а й на місцевому рівнях. Бердянських патріотів обурює нинішня позиція міської влади, яка в будь-якого роду конфліктних питаннях стає на бік зацікавлених сторін, а не громади. Прикладів цьому безліч — тарифи на основні види комунальних послуг, які регулюються міською владою, сфера пасажирських перевезень, відкрите лобіювання інтересів “корпорації” нардепа та ін. 

Більше години спілкувались активні мешканці міста. За результатами мітинга було ухвалено резолюцію і підписано звернення до міської ради з вимогою на наступній черговій сесії, яка відбудеться 15-го березня, проголосувати за висловлення недовіри нині діючому Президенту України Петру Порошенко.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок