Для відкриття безкоштовної секції з самбо в Бердянську придбали обладнання

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.02.2018 · 12:43 · переглядів - 1442

На позачрговій сесії міської ради, яка відбулась 15-го лютого, було виділено 120 тисяч гривень на придбання устаткування для відкриття спортивної секції з самбо. 50 матів для безкоштовної секції придбали сьогодні на засіданні конкурсної комісії із закупівель.

Для відкриття безкоштовної секції з самбо в Бердянську придбали обладнання

Для заняття самбо було необхідно придбати спеціальне покриття. Воно складається з 50-ти матів та спецільного покриття. На позачерговій сесії профільний заступник мера Юлія Дойнова, на запитання, де розташовуватиметься секція з самбо, повідомляла, що розглядається варіант з 11-ю школою. Однак, станом на сьогодні, за попередньою інформацією, планується розмістити секцію в ЗОШ №3.

Спортивні заняття проводитимуться безкоштовно для всіх бажаючих.

Відкритим залишається питання, чому виникла необхідність розвивати саме цей вид спорту за бюджетний кошт в Бердянську? Кошти на ці потреби виділялись на позачерговій сесії і трохи більше тижня знадобилось, щоб знайти постачальника і придбати обладнання.

Восени минулого року Міністерство освіти та науки України запустило проект "Самбо в кожний навчальний заклад". В міністерському листі наголошується, що "Національна Федерація самбо України забезпечує навчальні заклади, які будуть учасниками проекту, інвентарем та обладнанням для впровадження самбо в навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладах за рахунок бюджетних та позабюджетних коштів". Не виключено, що міністерська ініціатива пов'язана із запровадженням секції з самбо в Бердянську.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок