Бердянські майстри аеробіки вдало виступили на чемпіонаті України серед школярів

Виктор Коваленко - Бердянськ 24
01.03.2018 · 10:47 · переглядів - 1352

Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України в Житомирі провів фінальні змагання Гімназіади та чемпіонат України серед школярів зі спортивної аеробіки.

Бердянські майстри аеробіки вдало виступили на чемпіонаті України серед школярів

У цих престижних змаганнях приймали участь і вдало відкрили сезон-2018 спортсмени ДЮСШ міського відділу освіти відділення спортивної аеробіки тренера Ангеліни Співак, котрі представляли Запорізьку область. Варто відзначити високий рівень проведення змагань, яскраве урочисте відкриття та гідний рівень майстерності суперників з різних областей України.

Результати бердянців в чемпіонаті України серед школярів:

  1. місце – Марія Колесникова (індивідуальні виступи);
  2. місце – Марія Молдавська, Дар’я Безродна, Олександра Козловська, Альбіна Задирако, Валерія Александрова (програма групи);
  3. місце – Марія Молдавська, Дар’я Безродна, Олександра Козловська, Альбіна Задирако, Валерія Александрова і Поліна Золотько (програма денс аеробіка).

У Гімназіаді наші дівчата Олександра Костиніч, Аліна Якиміва і Тетяна Казачанська увійшли до фіналу змагань і посіли п’яте місце в програмі «трійки». А Олександра Костиніч і Аліна Якиміва посіли п’яте і сьоме місця, відповідно, в індивідуальних виступах, де спостерігалася найвища конкуренція.
Більшість спортсменів нашої команди перейшли у наступні вікові категорії та випробували нові програми з складними елементами. Враховуючи це, можна вважати виступи наших вихованців досить вдалими і результативними!




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок