В Бердянську планують скоротити обсяги споживання дніпровської води

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
02.03.2018 · 12:19 · переглядів - 2271

На чергову сесію міської ради виноситься проект рішення, згідно якого передбачається внесення змін до програми «Питна вода». Планується провести ремонт трубопроводів та луначарських свердловин. Про це розповів Олександр Македонський на засіданні депутатської комісії з питань земельних відносин

В Бердянську планують скоротити обсяги споживання дніпровської води

Директор КП “Бердянськводоканал” Олександр Македонський відзначив, що запровадження заходів по ремонту свердловин та трубопроводів призведе до зменшення обсягу закупівлі води через облводоканал.

Македонский Александр

 - Ремонт свердловин і ремонт трубопроводів нам дасть можливість видобувати 7 тис. кубометрів води з луначарських родовищ на добу, що в підсумку дозволить зменшити обсяги питної води, яку нам постачає облводоканал на 4 тис. кубометрів на добу. Запровадження цих заходів дозволить скоротити видатки підприємства на 1 мільйон гривень, - заявив Олександр Македонський.

Крім того, Олександр Македонський повідомив, що підприємство проводитиме роботу з облаштування багатоквартирних будинків загальними приборами обліку споживання води. Таким чином, керівництво “Бердянськводоканалу” розраховує знайти, де підприємство втрачає 20-40% води, які споживають бердянці в багатоповерхівках. Олександр Македонський наголосив, що впровадження цих заходів є вимогою законодавства.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 9 травень, четвер 2024
вчора, 8 травень, середа 2024
7 травень, вівторок 2024
6 травень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок