"Канікули" в бердянських школах, вузах та технікумах до 12 березня

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
03.03.2018 · 09:40 · переглядів - 6406

У виконкомі було прийнято рішення відправити учнів шкіл, вузів та технікумів на вимушені канікули до 12 березня, дитячі садочки працюватимуть в звичайному режимі.


Облжержадміністрація повідомила - департаменту освіти і науки облдержадміністрації, головам районних державних адміністрації, об’єднаних територіальних громад та міським головам міст обласного значення рекомендовано у разі пониження температурного режиму в закладах освіти до мінімально допустимих норм роботи системи опалення та погіршення погодних умов, призупинити роботу закладів освіти (загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти), які використовують газ для опалення. У закладах освіти, які використовують альтернативні види палива, роботу закладів освіти не припиняти.

Згідно з рекомендаціями Міністерства освіти, облдержадміністрації комісія з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила рішення призупинити навчання в школах, технікумах та вузах на період з 3 - по 7 березня. Враховуючи, що 8 та 9 березня в Україні офіційно визнані вихідними днями, вимушені канікули триватимуть до 12 березня. У бердянських школах, вузах та технікумах температурний режим зберігається в межах санітарних норм, але прогноз погоди на наступний тиждень теплих днів не передбачає, у зв'язку з чим і було прийнято рішення про подовження "канікул" до 12 березня.

Стосовно дошкільних освітніх закладів, комісія ухвалила рішення моніторити температурний режим в приміщеннях і, в разі зниження температури, призупинити навчання і в дитячих садочках.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок