Актив комітетів мікрорайонів залучають до розробки Стратегічного плану розвитку Бердянська

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
03.03.2018 · 10:40 · переглядів - 811

В Бердянську триває робота з розробки Стратегії розвитку Бердянська до 2022 року. Робоча група, спільно з експертами організації ПРОМІС, розробили спеціальну картку, яку мають заповнити активісти комітетів мікрорайонів зі своїм баченням розвитку міста до 2022 року

Актив комітетів мікрорайонів залучають до розробки Стратегічного плану розвитку Бердянська

Активістам комітетів мікрорайонів пропонується внести на розгляд робочої групи проекти, які впливатимуть на розвиток всього міста. Принципово, щоб проекти були стратегічними і передбачали реалізацію за кошт грантових організацій чи державного бюджету.

На даний момент робочою групою вже акумульовано проектів на суму понад 1 мільярд гривень, тому голів комітетів мікрорайонів закликали вносити свої пропозиції з розрахунком, що користь від реалізації їх ініціатив отримає вся громада міста Бердянська або навіть всього району.

Ухвалено рішення до 12 березня пропозиції від активів комітетів мікрорайонів передати на розгляд в мерію, після чого, на засіданні з експертами ПРОМІС 21 березня ухвалити рішення, які саме проекти увійдуть в Стратегію розвитку міста до 2022 року.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок