Вдова одного з визволителів Бердянська Марія Сергіївна Дрожжина відзначає 100-річний ювілей

По матеріалам пресс-службы исполкома
03.03.2018 · 15:42 · переглядів - 1240

Сьогодні, 3 березня, свій 100-й день народження відзначає вдова одного з визволителів Бердянська Марія Сергіївна Дрожжина

Вдова одного з визволителів Бердянська Марія Сергіївна Дрожжина відзначає 100-річний ювілей

Вона народилася в Самарській області. Після закінчення училища і під час Другої світової війни працювала на залізниці. До Бердянська переїхала у 1951р. разом з чоловіком Михайлом Дрожжиним, який пройшов всю війну та був одним з визволителів Бердянська. Трудовий стаж Марії Сергіївни - 35 років, вона працювала на трикотажній фабриці, а потім в торгівлі - спочатку продавцем, а потім завідуючою невеликим магазином. З чоловіком Марія Сергіївна прожила 58 років і вони разом виростили трьох дітей. Має статус учасник війни, ветеран праці.

Із привітаннями та подарунками до іменинниці сьогодні завітала заступник міського голови Юлія Дойнова. Вона привітала Марію Сергіївну із днем народження, побажала їй міцного здоров’я, турботи та уваги від близьких та рідних.

Привітати іменинницю прийшло і чимало друзів та родичів. Вони із теплотою розповідали про Марію Сергіївну, про її доброту, чесність, відкритість та почуття гумору. А ювілярша у свою чергу розповіла, що головним секретом її довголіття є праця, а також ніколи не потрібно сумувати.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок