4 роки позбавлення волі за систематичне вчинення корисливих злочинів

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
06.03.2018 · 09:09 · переглядів - 1766

16.02.2018 вироком Бердянського міськрайонного суду Запорізької області було визнано винною та засуджено до 4 років позбавлення волі 28 річну мешканку м.Бердянськ за систематичне вчинення корисливих злочинів на території нашого міста.

4 роки позбавлення волі за систематичне вчинення корисливих злочинів

Засуджена є особою, добро відомою працівникам правоохоронних органів своєю неправомірною поведінкою. У листопаді минулого року вказана жінка вже притягалась судом до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів до умовної міри покарання.    

Однак, незважаючи на це, жінка вирішила продовжити свій злочинний шлях та в період з 01.12.2017 по 01.02.2018 вчинила 8 нових корисливих злочинів. З яких 3 пов’язані із шахрайськими діями по незаконному заволодінню мобільними телефонами, та ще 4 злочини пов’язані із викраденням майна громадян, які здійснювали купівлю товарів у супермаркетах загального користування.

Очікувати на виконання вироку правопорушниця буде під вартою.

Приймаючи до уваги вказані події прокуратура звертається до всіх мешканців та гостей міста. Та закликає, під час здійснення купівлі у супермаркетах «АТБ» та «Сільпо» уважніше стежити за своїми речам та майном. У випадку виявлення крадіжки невідкладно повідомляти службу охорони супермаркетів та органам правопорядку. Крім того, утримуватись від надання підозрілим особам, свої мобільні телефони для здійснення «термінових» дзвінків.        

Прокурор Бердянської 
місцевої прокуратури
молодший радник юстиції

Власов Ігор Олександрович




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок