Голів ОСББ в мерії закликали проводити знищення комарів та щурів в підвалах будинків

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
06.03.2018 · 10:47 · переглядів - 978

На апаратній нараді при міському голові, директор КП «Бердянська профдизенфекція» Геннадій Проценко закликав голів ОСББ Бердянська проводити дезінсекцію і дератизацію в підвалах і залучати для цих робіт спеціалістів його підприємства

Голів ОСББ в мерії закликали проводити знищення комарів та щурів в підвалах будинків

 - В цьому році проведено дезінсекцію лише у 8 підвалах. У мешканців дуже багато нарікань на санітарний стан в підвальних приміщеннях багатоквартирних будинків. Там розводяться щури, а весною ще й комарі, тому необхідно проводити дератизацію. До речі, тариф на цей вид робіт залежатиме від кількості замовлень — чим більше буде звернень, тим дешевше буде послуга, - зазначив Геннадій Проценко.

Крім того, Геннадій Проценко повідомив, що в підвалах активно розмножуються комарі, через те, що після закінчення опалювального сезону, воду з системи спускають в підвал. Чи відповідає ця інформація дійсності, ми звернулись за коментарем до головного інженера КК «Коменерго» Петра Івко.

 - Після завершення опалювального сезону елеваторні вузли одразу закриваються. Тобто, вода залишається в загальнобудинковій опалювальній системі. Потрапити до підвалу, ця вода може лише через порив труби. Сирість в підвалах, особливо в нижній частині міста, з'являється через грунтові води, - повідомив Петро Івко.




Останні новини Бердянська
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок