В меншості: Віктор Цуканов — єдиний депутат, який позитивно оцінив роботу ЖКГ Бердянська

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
07.03.2018 · 08:46 · переглядів - 2013

На депутатській комісії з питань ЖКГ, активіст Віталій Олешко попросив членів комісії дати свою оцінку роботі спеціалістів управління житлово-комунального господарства. Виявилось, що лише Віктор Цуканов позитивно оцінює результати роботи спеціалістів в сфері ЖКГ міста.

В меншості: Віктор Цуканов — єдиний депутат, який позитивно оцінив роботу ЖКГ Бердянська

Засідання депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства відзначилось надзвичайно високою активністю громадських активістів — колишніх членів Дорадчого комітету та організації із захисту тварин. Комісія працювала з 11-ї — до 16-ї години і навіть за цей час необхідні проекти рішень сесії, депутати розглянути не встигли. 

В ході засідання активісти попросили депутатів дати свою оцінку результатам роботи фахівців в сфері житлово-комунального господарства. За підсумками формального голосування, незадовільною роботу вважають два депутати — Григорій Патей та Сергій Мартинов, три члени комісії — Сергій Букало, Ігор Варванін та Володимир Шаповалов — утримались і лише Віктор Цуканов вбачає позитивні трансформації в сфері ЖКГ. Після голосування, Віктор Цуканов додав, що він ставить оцінку "задовільно", а це, на його думку, також позитивна відмітка.

З Віктором Цукановим важко не погодитись, адже ремонти доріг та тротуарів в Бердянську йдуть "повним ходом". І хоча багатомільйонні об'єкти доводиться ремонтувати за три-чотири місяці після завершення капітальних робіт, це не суттєво... Розкриті другий рік  тротуари - це також позитивний результат роботи в сфері ЖКГ, адже роботи розпочато. Тарифи на житлово-комунальні послуги, "оновлення" пасажирського транспорту, якість утримання доріг в зимовий період, особливо в перші тижні негоди — це також позитивні зрушення, які помітили і оцінили мешканці міста.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок