Депутати пропонують розробити програму компенсації для мешканців, які постраждали від перебоїв з електропостачанням

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
07.03.2018 · 08:55 · переглядів - 1752

Депутат міської ради Володимир Безверхий, на засіданні комісії з питань житлово-комунального господарства виступив з ініціативою розробки програми компенсації для мешканців, які постраждали від перебоїв з електропостачанням

Депутати пропонують розробити програму компенсації для мешканців, які постраждали від перебоїв з електропостачанням
"РТС час в сети БЫЛО 400 Вт. Вся техника включенная в розетки СГОРЕЛА! Кто Возместит БГРЭС???" - Сергей Зиборов

На засідання профільної депутатської комісії, мешканці різних частин міста, звернулись до депутатів з проханням сприяти вирішенню проблем з напругою в мережі. По вул. Європейській 56-58 вже тривалий час напруга піднімається до 300-380 вольт, 150-170 вольт фіксують в мережі мешканці центральної частини міста, зокрема в ОСББ "МЖК+". Нещодавно в мікрорайоні РТС, через проблеми з електропостачанням у багатьох бердянців перегоріли побутові прибори, мешканці вимагають компенсації від електромережі.

Враховуючи ситуацію, яка склалась останнім часом в Бердянську в сфері електропостачання, депутат Володимир Безверхий виступив з ініціативою розробки програми компенсації для мешканців, які постраждали від перебоїв з електропостачанням. Тобто, за кошти з міського бюджету відшкодувати частину збитків, які понесли бердянці, через перебої в мережі. За словами Володимира Петровича, серйозні проблеми із електропостачанням спостерігаються і в приватному секторі в різних частинах міста.

Ініціатива Володимира Безверхого виглядає дуже людяною і в разі її запровадження принесла б чимало політичних дивідендів нинішній владній команді, однак, тверезо оцінюючи реальність її запровадження, ці слова Володимира Безверхого виглядають як банальний популізм.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок