В Бердянську розірвуть договір з одним з перевізників

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.03.2018 · 14:51 · переглядів - 5413

Приватний підприємець, який надає послуги з пасажирських перевезень для сіл Нововасилівка, Роза та Шовкове не виконує належним чином взяті на себе обов’язки.

В Бердянську розірвуть договір з одним з перевізників

Міський голова Володимир Чепурний повідомив, що з перевізником буде розірвано договір.

Чепурной Владимир

Вчора частина пасажирів не змогли виїхати до сіл з Бердянська. Замість великого автобусу прийшов невеличкий транспортний засіб. Я дав завдання розірвати договір з цим перевізником. Зараз шукаємо йому заміну, - повідомив Володимир Чепурний.

Ми нагадали Володимиру Чепурному про його грізні заяви та обіцянки розібратись зі всіма перевізниками. За інформацією мера за останні місяці мешканці міста скаржились практично на всі маршрути. Після чергового випадку неполадки в громадському транспорті, за інформацією міського голови в Бердянську перевіряють всі автобуси.

Чепурной Владимир

Я звернувся до Укртрансбезпеки, щоб вони перевірили технічний стан всіх наших автобусів. За результатами їх роботи ми зробимо відповідні висновки і приступимо до процесу розірвання договорів з іншими підприємцями, але робити ми це все будемо в законному порядку, - заявив Володимир Чепурний.

Міський голова в черговий раз підкреслив, що він зацікавлений навести порядок в сфері громадських перевезень в місті.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок