Різанина в селі Нововасилівка, Бердянського району

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
14.03.2018 · 15:40 · переглядів - 4817

6 березня 22:00 до чергової частини Бердянського відділу поліції надійшло повідомлення про сімейну сварку в одному з будинків у селі Нововасилівка, Бердянського району, Запорізької області.

Різанина в селі Нововасилівка, Бердянського району

По приїзді на місце правоохоронцями буд виявлений 45-річний господар будинку, із трьома ножовими пораненнями черевної порожнини та лівої кінцівки. Вказана особа знаходилась в стані алкогольного сп'яніння. Разом із ним в будинку знаходились його дружина та пасинок.

Встановлення обставин події з'ясовано, що в вечорі 06.03.2018 під час вживання спиртного між вітчимом та пасинком розпочався конфлікт їв ході якого останній кухонним ножем тричі вдарив господаря будинку.

Потерпілого було доставлено до прийомного відділення КУ «Бердянська міська лікарня» та прооперовано. Наразі його стан задовільний.

Зловмиснику було повідомлено про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України та за принципової позиції прокуратури обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У випадку визнання парубка винним у вчиненні вказаного злочину йому загрожує покарання на строк від 5 до 8 років позбавлення волі.

Наразі досудове розслідування триває.

Прокурор Бердянської 
місцевої прокуратури
юрист 2 класу

Власов Ігор Олександрович




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок